Darm clear & protect

Darm clear & protect

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €26,50
  • Excl. BTW: €24,31

Voedingssupplement dat behulpzaam is bij spijsverteringsprocessen en bij het verminderen van de opname van giftige verbindingen die bij een normale spijsvertering ontstaan. Deze humus past in het krachtige 7- daags Koch-antidarmontsteking dieet.
Past verder in een cholesterol en bloedglucose verlagend dieet.
Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Netto gewicht: 100 gram

Dosering en gebruik: Voor doorlopend gebruik ca. 3 tabletten per dag (ingeval geen klachten). Ingeval chronische problemen, geleidelijk opvoeren naar maximaal 6 tabletten per dag, bij zeer sterke diarree tot maximaal 10 tabletten per dag. De aanbevolen dagelijkse maximum dosering niet overschrijden. Slik de tabletten met behulp van ruim water bij voorkeur voorafgaand aan de maaltijd! Deze formulering van Metabolical Harmony is niet geschikt voor hen die moeilijk slikken, in geval van moeilijkheden dient u een andere soort te kiezen. Dit middel is geen vervanging voor evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Raadpleeg een arts indien u dit voedingssupplement wilt combineren met een geneesmiddel. Veelal voldoet het om minimaal 4 uur tussen eerst de inname een geneesmiddel en daarna de inname van de metabolical harmony tabletten.

Bewaren: Droog, tussen ca  4 en 40°C in gesloten verpakking, buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten: E153 (niet geactiveerde humus), spirulina, calciumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, taurine (aminozuur), carnitine (aminozuur)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed