Psoriganics crème - pot (100g)

Psoriganics crème - pot (100g)

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €23,00
  • Excl. BTW: €21,10

Voedende, verzachtende crème die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt.

Deze zalf is behulpzaam bij het beperken van jeuk en huidschilfers en herstel van de huid. Smeer 2–4 x daags op de aangedane huid, zodanig dat de huid steeds iets vettig blijft aanvoelen. Indien deze zalf voor u werkt, zal het effect bij consequent smeren binnen 1 tot 3 weken merkbaar moeten zijn.
Bij kamertemperatuur bewaren, bij tropisch weer op een koele plek (in koelkast kan de crème te stijf worden voor de dispenser).
Het centrale hoofdingrediënt is stabiele psoriasis thermale bron concentraat, geconserveerd in diverse oliën.
De houdbaarheidsdatum (tenminste houdbaar tot) staat op de verpakking. De zalf is na opening van de verpakking minimaal 6 maanden houdbaar. Een complete INCI lijst staat op de verpakking.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Van psoriganics producten die bij Koch natumed worden gekocht en waar een garantie voor is gegeven, geldt de onderstaande regeling.
 
Er kan aanspraak worden gemaakt op de garantie indien er sprake is van de onderstaande gevallen:
- u hebt het product serieus toegepast volgens de voorschriften maar de werking zou ondanks dat onvoldoende zijn
- u hebt contact opgenomen met ons om tips te krijgen over hoe het product beter zou kunnen werken maar het product werkt nog steeds onvoldoende. (indien telefonisch, vraag een bevestiging per e-mail van het gegeven advies)
 
U dient de verpakking met minimaal 50% resterende inhoud gefrankeerd aan ons terug te sturen met vermelding van het bankrekeningnummer en de naam van de rekeninghouder.  Zodra we deze hebben ontvangen verzenden wij u een bevestiging via email en zullen u dan de prijs van het product, excl. verzendkosten aan u retourneren.