Metabolic Harmony Tabletten 85 g

Metabolic Harmony Tabletten 85 g

 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • €26,50
 • Excl. BTW: €24,31
 • 5 of meer €24,31
 • 12 of meer €22,89
 • 24 of meer €21,26
 • 30 of meer €19,08

Hoe werkt Metabolic Harmony?

Stimuleert de spijsvertering doordat gezonde bacteriën worden gestimuleerd door het afvangen van bacteriedodende stoffen die normaal in de spijsvertering voorkomen. Andere detox producten binden vaak (veel) teveel en verwijderen daardoor ook vitaminen en spoorelementen uit de voeding. Het is effectiever dan probiotica (bijv. yoghurtjes met toegevoegde bacteriën). Metabolic Harmony kan technisch gezien goed naast probiotica worden gebruikt. 

 1. Bacteriedodende stoffen ontstaan bij vertering van voedingsvezels. Of het nu biologisch voedsel is of niet.  
  Een betere bacterieactiviteit werkt tegen schadelijke schimmels . Dit laatste kan van belang zijn in geval van voedsel allergieën.
 2. Er wordt op dezelfde wijze een beschermende slijmlaag opgebouwd waardoor ingewanden minder gevoelig worden voor alle biochemische afbraakproducten in de spijsvertering.
  de darm wordt minder geprikkeld door stoffen uit de spijsvertering..

Hierdoor is Metabolic harmony vaak behulpzaam zijn bij onder meer darmontstekingen, voedselallergie, prikkelbare darm acne, etc.  Effect moet binnen één tot twee weken blijken. Zo niet, werkt het in dat geval niet tegen de kwaal.

Waarom zijn alleen gepolymeriseerde humuszuren goed?
Voor de gezondheidsstudies die zijn uitgevoerd zijn gepolymeriseerde humuszuren gebruikt. Deze studies ondersteunen de - door ons - op deze website gemaakte claims.
Er zijn ook schadelijke, niet-gepolymeriseerde humuszuren. Vandaar de noodzaak van natuurlijk gepolymeriseerd.

Wat is het verschil tussen actieve kool tabletten en Metabolic Harmony?
Actieve kool kan alleen gedurende een beperkte tijd, bijvoorbeeld enkele dagen worden gebruikt.
Metabolic harmony kan gerust jaar in jaar uit worden ingenomen.
Actieve kool bindt ook nuttige voedingsstoffen, voor een korte tijd is dat niet erg. Maar op den duur kan dat gezondheidsschade opleveren. 

Wat is het effect op andere geneesmiddelen?
Dat is niet van alle geneesmiddelen bekend. Het slechtste effect zou kunnen zijn dat sommige werkzame stoffen uit medicijnen gedeeltelijk zouden worden gebonden door de in het Metabolic Harmony aanwezige humus. Met name werkzame stoffen waarvan minder dan 10 mg werkzame stof per dag wordt ingenomen. Bij een tijdelijke kuur is het sowieso beter even niet deze Metabolic Harmony humustabletten te slikken. In de meeste gevallen wordt nauwelijks of geen effect verwacht. Overleg met uw arts die de middelen voorschrijft of u deze tabletten er naast kunt gebruiken.

 

Netto gewicht: 85 gram

Dosering en gebruik: Voor doorlopend gebruik ca. 3 tabletten per dag (ingeval geen klachten). Ingeval chronische problemen, geleidelijk opvoeren naar maximaal 6 tabletten per dag, bij zeer sterke diarree tot maximaal 10 tabletten per dag. De aanbevolen dagelijkse maximum dosering niet overschrijden. Slik de tabletten met behulp van ruim water bij voorkeur voorafgaand aan de maaltijd! Deze formulering van Metabolic Harmony is niet geschikt voor hen die moeilijk slikken, in geval van moeilijkheden dient u een andere soort te kiezen. Dit middel is geen vervanging voor evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Raadpleeg een arts indien u dit voedingssupplement wilt combineren met een geneesmiddel. Veelal voldoet het om minimaal 4 uur tussen eerst de inname een geneesmiddel en daarna de inname van de Metabolical Harmony tabletten.

Bewaren: Droog, tussen ca  4 en 40°C in gesloten verpakking, buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten: E153 (niet geactiveerde humus), spirulina, calciumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, taurine (aminozuur), carnitine (aminozuur)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed