Psoriganics Crème - pot (100 ml)

Psoriganics Crème - pot (100 ml)

 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • €28,00
 • Excl. BTW: €25,69
 • 12 of meer €25,29
 • 24 of meer €20,17
 • 36 of meer €19,08

Voedende en verzachtende crème die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt.

Deze crème wordt gebruikt bij jeuk, huidschilfers en huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem. Het ondersteunt het natuurlijke herstelproces van de huid. Breng de crème zo vaak als nodig is om de aangedane huid voortdurend iets vettig te laten aanvoelen

Indien deze crème voor u werkt, zal het eerste effect bij consequent smeren binnen 1 tot 3 weken merkbaar moeten zijn.

Geen water in de crème, waarom?

De meeste andere psoriasis en eczeem crèmes bevatten veel water (aqua). Onze ervaring is dat (gewoon) water vanuit crèmes en regelmatig douchen juist moet worden vermeden bij psoriasis. Onze formule bevat geen water. Door de crème aan te brengen voor het nemen van een bad of douche wordt de aangedane huid zelfs tijdens het wassen beschermd. Crèmes die water bevatten spoelen deels af tijdens het douchen. Water zit bovendien in de plaats van de essentiële ingrediënten.

Wat is het unieke ingrediënt?

Een centraal hoofdingrediënt is een concentraat van bronwater, zoals van een psoriasis heilbad. Ons bronwaterconcentraat is geconserveerd in een mengsel van diverse samenwerkende ingrediënten, waaronder oliën, shea- en andere butters. Deze combinatie beschermt de huid en vormt een goede huidbarrière.

Onze crème bevat geen conserveringsmiddelen en allergenen, waaronder toegevoegde kleur- en geurstoffen. De zalf voldoet aan de Halal en Vegan eisen en kan daarom door praktisch iedereen worden gebruikt.

Hoe lang gaat het mee?

De houdbaarheidsdatum en de complete INCI lijst kunt u vinden op de verpakking. De zalf is na opening van de verpakking minimaal 6 maanden houdbaar.

Product bij kamertemperatuur bewaren. Let op: bewaar het product niet in de koelkast of een andere koude plek, de crème kan hierdoor te stijf worden voor gebruik.


 • Bij psoriasis en eczeem, droge huid, etc.
 • Bevat o.a. geconcentreerd psoriasis heilbronwater
 • Halal en Vegan geschikt
 • Bevat geen water
 • Zonder conserveringsmiddelen, SLS, etc.
 • Geen toegevoegde kleur- en geurstoffen

Zie ook onze andere psoriganics producten:

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Van psoriganics producten die bij Koch natumed worden gekocht en waar een garantie voor is gegeven, geldt de onderstaande regeling.
 
Er kan aanspraak worden gemaakt op de garantie indien er sprake is van de onderstaande gevallen:
- u hebt het product serieus toegepast volgens de voorschriften maar de werking zou ondanks dat onvoldoende zijn
- u hebt contact opgenomen met ons om tips te krijgen over hoe het product beter zou kunnen werken maar het product werkt nog steeds onvoldoende. (indien telefonisch, vraag een bevestiging per e-mail van het gegeven advies)
 
U dient de verpakking met minimaal 50% resterende inhoud gefrankeerd aan ons terug te sturen met vermelding van het bankrekeningnummer en de naam van de rekeninghouder.  Zodra we deze hebben ontvangen verzenden wij u een bevestiging via email en zullen u dan de prijs van het product, excl. verzendkosten aan u retourneren.