Verzorging psoriasis en eczeem

Psoriganics crème is een verzorgende huidcrème geschikt voor gebruik bij Psoriasis en Eczeem

“Niet alle wegen leiden naar Rome”
Er zijn verschillende methoden voor verlichting van psoriasis. Zo is er de UV licht therapie die soms wel en soms niet werkt  (met als nadeel verhoogd risico op huidkanker). Veel vaker wordt dermovate zalf aangeraden door huisartsen, een hormoonzalf welke meestal beperkt werkt, en zorgt dat de huid dunner wordt. Soms zodanig dat op den duur de plekken blauw of blauwpaars doorschijnen (dat gebeurde ook bij Carla Veldhuis, theaterproducente, bekend van onder meer Opwekking en Dolorosa).
Lees haar verkorte productbeoordeling betreffende onze zalf op onze site.  

Uiteraard is gezonde voeding in alle gevallen ondersteunend, maar ook ontspanning is belangrijk. Daarnaast is het effect van speciale psoriasis thermale baden bekend. Deze werken geheel anders als de bekende dode zee zouten, welke voornamelijk de schilfers afpellen, en zo UV licht bij het zonnebaden aan dat strand effectiever maken. 

Het laboratorium van Koch Natumed / Eurolab is erin geslaagd het “geheim” van dit psoriasis thermaal water te ontsluieren, te stabiliseren en te concentreren, en bovendien te formuleren in een zalf (en een haarmasker). In deze zalf is de werking van dat thermaal bad effect actief. In deze zalf zijn verder een aantal andere natuurlijke middelen toegevoegd die positief kunnen werken en ook in andere natuurmiddelen zitten. Daarmee onderscheidt zich deze zalf (en het haarmasker) van anderen.  Het thermaal bad naast alle (niet altijd even) succesvol werkende natuurlijke crème ingrediënten. U koopt het product op deze site rechtstreeks bij de uitvinder/producent.

Geïnteresseerd het te verkopen in een ander land? Laat het ons weten, en wij laten u weten of dit land nog vrij is.

Natuurlijk, allergieën, vegetarisch
Voor gevoelige huid zijn vele conserveer- en stabilisatie-ingrediënten ongeschikt. Deze worden overigens in vele voor psoriasis natuur (?) zalven verwerkt 
(zie lijst met foute componenten welke u in minimaal 80% van de “natuurlijke” zalven aantreft).
Of toch veel paraffine olie bevatten, weliswaar niet schadelijk, maar een oliederivaat.  

Ook zijn de ingrediënten geschikt voor vegetariërs, zoals alle andere producten, ingrediënten en capsules van Koch Natumed (de crème is niet geschikt voor veganisten vanwege het bijenpropolis extract, als er geregelde vraag is of een veganisten platform, die het wil verkopen, dan kunnen wij de formulering speciaal voor veganisten aanpassen).

Allergie:  Hoewel wij nog geen klachten ontvingen, is het ondanks de selectie van allergie arme natuurproducten, nooit helemaal uit te sluiten dat er allergie optreedt na gebruik van de zalf. Indien dat gebeurt neem dan z.s.m. contact met ons op.
De ingrediënten zijn niet alleen natuurlijk (behalve het conserveermiddel dat als zuivere stof ook in planten voorkomt), maar zijn voor meer dan 70% ruwe ongeraffineerd materialen.
Geschikt vanaf de leeftijd van 3 jaar.

Garantie:
We geven garantie op het product zie de Garantievoorwaarden

Wat mag ik verwachten:
Dat mogen wij van de wetgever maar ten dele vermelden. Wel is er vanuit een zeer geholpen gebruiker een Facebook pagina opgezet, welke met de trefwoorden 'psoriganics' kan worden gevonden (wij mogen geen link geven).

Deep Clean Hair & Body 300 g

Natuurlijke, hypoallergene shampoo welke bij dagelijks gebruik roos en schilfers sterk beperkt.Beva..

€15,00 Excl. BTW: €13,76

Psoriganics Crème - pot (100 ml)

Voedende en verzachtende crème die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt.Deze crème word..

€28,00 Excl. BTW: €25,69

Ecologische Shampoo Hypoallergeen (300 g) Psoriganics

Milde natuurlijke hypoallergene shampoo in knijpfles. Zorgt bij dagelijks gebruik dat roos en schilf..

€14,00 Excl. BTW: €12,84

Ecologisch-Hypoallergeen Wasmiddel bonte en witte was 500 ml (ca 550 g) Psoriganics

Het wassen met (andere) wasmiddelen kan leiden tot jeuk en irritatie op de huid. Dit komt doordat a..

€22,00 Excl. BTW: €20,18

Weergegeven:
Sorteren op: