Ecologische Shampoo Hypoallergeen (300 g) Psoriganics

Ecologische Shampoo Hypoallergeen (300 g) Psoriganics

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €14,00
  • Excl. BTW: €12,84
  • 12 of meer €9,81
  • 24 of meer €9,81

Milde natuurlijke hypoallergene shampoo in knijpfles. Zorgt bij dagelijks gebruik dat roos en schilfers sterk worden beperkt.
Bevat geen conserveringsmiddelen, sulfaten, emulgeermiddelen noch parfum of etherische oliën etc. Geschikt voor dagelijks douchen.

Het is een zeer milde, goed schuimende shampoo die desgewenst dagelijks gebruikt kan worden en het ontziet de huid. Indien u ook psoriasis zalf gebruikt, breng deze dan voor het douchen aan, zodat aangedane plekken niet nat worden.

Het idee achter deze Psoriganics shampoo
Veel normale shampoo ingrediënten zijn schadelijk voor psoriasisplekken over het gehele lichaam. Vaak zitten die ook in “neutrale” shampoos. Psoriganics shampoo is een goedwerkende, maar natuurlijke shampoo, zonder schadelijke stoffen. Een gevoelige huid is extra vatbaar voor de invloed van de vele “normale” chemicaliën in andere “hypoallergene” shampoos, laat staan gewone shampoos.

In deze shampoo zitten geen specifieke “anti-proriasis“ ingrediënten, zoals wel in onze huid crème. Ons lab onderzocht dit fenomeen en ontwikkelde het volgende simpele idee: een (echt) schone huid bleek cruciaal om schilfervorming en ontwikkeling van psoriasisplekken tegen te gaan. Een schone huid ontstaat niet zomaar na even een keer te shampooen. Tenminste niet voor de hoofdhuid die met overmatige schilfervorming, jeukplekken etc. te maken heeft. Ook na een of twee keer wassen blijft er vaak nog een soort dun smeerlaagje over. In dit laagje vinden gisten en dergelijke voldoende voeding. Deze gisten hangen samen met schilfervorming en huidirritatie. Alle ingrediënten voldoen aan Vegan en Halal.

Geconcentreerd.
Deze psoriganics shampoo is supergeconcentreerd, om verschillende redenen. Ten eerste is er dan minder verpakkingsmateriaal nodig. Ten tweede is er geen 80% water aan toegevoegd, maar 0 % waardoor het niet nodig is om huid irriterende conserveermiddelen te gebruiken. De shampoo schuimt al bij enkele druppels per wasbeurt.

Het ecologische aspect:
De volledig natuurlijke plantaardige samenstelling is natuurlijk afbreekbaar. En is daarom ook geschikt voor een huishouden dat het eigen afvalwater behandelt. Zoals in een helofytenfilter of een ander natuurlijk systeem. Maar ook voor een gewone riolering geeft het minder reinigingsproblemen in een afvalwater-zuivering-installatie.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed