Darm clear & protect - grote flacon

Darm clear & protect - grote flacon

  • Beschikbaarheid: 5-7 Werkdagen
  • €39,75
  • Excl. BTW: €36,47

Voedingssupplement dat behulpzaam is bij spijsverteringsprocessen en bij het verminderen van de opname van giftige verbindingen die bij een normale spijsvertering ontstaan. Deze humusklei past in het krachtige 7- daags Koch-antidarmontsteking dieet.
Past verder in een cholesterol en bloedglucose verlagend dieet.
Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Netto gewicht: circa 220 gram

Dosering en gebruik: Voor doorlopend gebruik ca. 3 tabletten per dag (ingeval geen klachten). Ingeval chronische problemen, geleidelijk opvoeren naar 6 tabletten per dag, bij zeer sterke diarree tot maximaal 10 tabletten per dag. De aanbevolen dagelijkse maximum dosering niet overschrijden. Slik de tabletten met behulp van ruim water bij voorkeur voorafgaand aan de maaltijd! Deze formulering van metabolical harmony is niet geschikt voor hen die moeilijk slikken, kies dan een andere soort. Dit middel is geen vervanging voor gevarieerde voeding. Raadpleeg een arts in het geval u dit voedingssupplement wilt combineren met een geneesmiddel. Het middel is niet geschikt voor hen die slecht kunnen slikken.

Bewaren: droog, tussen 4 en 40°C in gesloten verpakking, buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten: Heilerde (natuurlijke zwarte humus klei), lecithine (olievrij niet GMO), calciumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, taurine (aminozuur), carnitine (aminozuur)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed