Deep Clean Hair & Body 300 g

Deep Clean Hair & Body 300 g

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €15,00
  • Excl. BTW: €12,40

Natuurlijke, hypoallergene shampoo welke bij dagelijks gebruik roos en schilfers sterk beperkt.

Bevat geen conserveringsmiddelen, sulfaten, emulgeermiddelen, noch parfum of etherische oliën etc. Geschikt voor dagelijks douchen.

Het is een hypoallergene, goed schuimende shampoo die desgewenst dagelijks gebruikt kan worden en de huid ontziet. Deze Deep Clean Hair & Body shampoo maakt extra goed schoon. Indien u ook psoriasis zalf gebruikt, breng deze dan voor het douchen aan, zodat aangedane plekken niet nat worden.

Deze shampoo bevat bentonietklei, ook wel Montmorillonite genoemd, en is een zeer populaire klei omwille van zijn zuiverende en ontgiftende werking. Het bestaat uit veel mineralen, waaronder calcium, magnesium, silica, natrium, koper, ijzer en kalium.

 

Het idee achter deze Psoriganics Deep Clean Hair & Body shampoo

Veel shampoo-ingrediënten zijn schadelijk voor psoriasisplekken over het gehele lichaam. Vaak zitten die ook in “neutrale” shampoos. Psoriganics Deep Clean Hair & Body shampoo is een goedwerkende, maar natuurlijke shampoo, zonder schadelijke stoffen. Een gevoelige huid is extra vatbaar voor de invloed van de vele “normale” chemicaliën in andere “hypoallergene” shampoos, laat staan gewone shampoos.

 

In deze shampoo zitten geen specifieke “anti-proriasis“ ingrediënten, zoals wel in onze huidcrème. Ons lab onderzocht dit fenomeen en ontwikkelde het volgende simpele idee: een (echt) schone huid bleek cruciaal om schilfervorming en ontwikkeling van psoriasisplekken tegen te gaan. Een schone huid ontstaat niet zomaar na even een keer te shampooen. Tenminste niet voor de hoofdhuid die met overmatige schilfervorming, jeukplekken, etc. te maken heeft. Ook na een of twee keer wassen blijft er vaak nog een soort dun smeerlaagje over. In dit laagje vinden gisten en dergelijke voldoende voeding. Deze gisten hangen samen met schilfervorming en huidirritatie. Alle ingrediënten voldoen aan Vegan en Halal.

 

Geconcentreerd.

Deze Deep Clean Hair & Body shampoo is supergeconcentreerd, om verschillende redenen. Ten eerste is er dan minder verpakkingsmateriaal nodig. Ten tweede is er geen 80% water aan toegevoegd, maar 0% waardoor het niet nodig is om huid irriterende conserveermiddelen te gebruiken. De shampoo schuimt al bij enkele druppels per wasbeurt.

 

Het ecologische aspect:

De volledig natuurlijke plantaardige samenstelling is natuurlijk afbreekbaar. En is daarom ook geschikt voor een huishouden dat het eigen afvalwater behandelt, zoals in een helofytenfilter of een ander natuurlijk systeem. Maar ook voor een gewone riolering geeft het minder reinigingsproblemen in een afvalwater-zuivering-installatie.

Samenvatting:

- Hypoallergeen;

- Verwijdert talg, roos en schilfers;

- Ecologisch verantwoord (zeer geschikt ingeval eigen reiniging afvalwater);

- Te gebruiken bij psoriasis;

- Helpt tegen roosontwikkeling.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed